Waarom Aratus?

De Aratus teams zijn gespecialiseerd in snelle implementaties van alle bestaande logistieke applicaties. Wij hebben ruim 25 jaar kennis en ervaring met implementatie en optimalisatie van magazijnoperaties voor diverse (inter)nationale opdrachtgevers. Geen WMS-applicatie is ons onbekend en onze teams zijn ervaren en gespecialiseerd in snelle configuraties en implementaties.

Aratus ontwikkelt, configureert, implementeert en onderhoudt alles in eigen beheer. Dus geen kostbare consultancytrajecten.

Al deze implementatie-ervaring heeft ook geleid tot de ontwikkeling van onze eigen Aratus A-coreTM WMS-applicatie. Dit heeft zich vertaald in een solide en lange termijn oplossing. Wij bedenken, bouwen en beheren we slimme apps en handige logistieke oplossingen. Doen we al jaren, zijn we goed in en doen we voor iedereen die voorraad houdt.

Ook deden wij al diverse succesvolle integraties van ons A-core™ WMS en en hebben daarnaast veel migratie ervaring met alle ERP-systemen zoals SAP, Oracle en Microsoft Dynamics. Trouwens, we kunnen koppelen met elk financieel systeem, dus ook met bijvoorbeeld Exact, Afas en Snelstart. Daarnaast helpen we startende en groeiende MKB en MKB+ en E-commerce bedrijven met onze slimme en schaalbare apps en logistieke oplossingen.

Benieuwd wat we voor jouw business kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op +31 20 363 5652.

Aratus Smart ProductsTM

Aratus Smart Inventory App™

Aratus Smart Picking App™

Aratus A-core™
(WMS)

Aratus Supply Chain Apps™

Aratus Smart Integration App™

Ruim 20 jaar kennis en ervaring

Bij Aratus bedenken, bouwen en beheren we slimme apps en handige logistieke oplossingen. Doen we al jaren, zijn we goed in. Voor internationale merken, kleine merken in lokale markten en alles daar tussenin.

Wij deden al diverse succesvolle integraties van ons A-core™ WMS en hebben daarnaast ook andere systemen opgezet, zoals Microsoft Dynamics en Oracle.

Trouwens, we kunnen koppelen met elk systeem, dus ook met bijvoorbeeld Snelststart, Afas en SAP. Daarnaast helpen we startende en groeiende MKB en MKB+ en E-commerce bedrijven met onze slimme en schaalbare apps en logistieke oplossingen.

Benieuwd wat we voor jouw business kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Aratus. Boost your Business.

Binnen 24 uur op lokatie

Flexibel & compatible

Schaalbaar

Kostenefficiënt

Laat je verrassen door onze hands-on aanpak

Of je nu eerst zelf aan de slag wilt met een van onze gratis demo’s of meteen wilt schakelen met onze professionals, wij staan voor je klaar. Snel een voorstel nodig? Compatibiliteitsprobleempje? Of direct aan de slag met een totaaloplossing. We know logistics, we know Warehouse Management Systems en wij zijn ‘ready to boost your business’, jij ook?  Bel ons vandaag nog: +31 20 363 5652.

Wij hebben gekozen voor Azure vanwege de uitgebreidere dekking. Daarbij was Azure de eerst belangrijke provider, welke contractueel voldeed aan de vereisten van de General Data Protection Regulation (GDPR). Azure garandeert door de ‘ontwikkelingsmethodologie’, bescherming, beveiliging, privacy en naleving voor elke organisatie. Bovendien biedt Azure IP Advantage de beste bescherming van intellectueel eigendom in de branche, zodat jij je op innovatie kunt concentreren in plaats van je zorgen te maken over ongefundeerde rechtszaken. Tot slot vermindert het gebruik van Azure Cloudservice ook risico’s en complexiteit door de hybride consistentie.