Projecten

Bij Aratus werken we voor wereldwijde grote merken als Canon, Nestlé, Philips en Microsoft, maar ook voor ambitieuze spelers op lokale markten die groot willen worden. Ons team van professionals helpt je om je bedrijf een boost te geven. Neem vandaag nog contact met ons op en we zullen je laten zien wat we kunnen doen voor jouw bedrijf.

Aratus Smart ProductsTM

Aratus Smart Inventory App™

Aratus Smart Picking App™

Aratus A-core™
(WMS)

Aratus Supply Chain Apps™

Aratus Smart Integration App™

Ruim 20 jaar kennis en ervaring

Bij Aratus bedenken, bouwen en beheren we slimme apps en handige logistieke oplossingen. Doen we al jaren, zijn we goed in. Voor internationale merken, kleine merken in lokale markten en alles daar tussenin.

Wij deden al diverse succesvolle integraties van ons A-core™ WMS en hebben daarnaast ook andere systemen opgezet, zoals Microsoft Dynamics en Oracle.

Trouwens, we kunnen koppelen met elk systeem, dus ook met bijvoorbeeld Snelststart, Afas en SAP. Daarnaast helpen we startende en groeiende MKB en MKB+ en E-commerce bedrijven met onze slimme en schaalbare apps en logistieke oplossingen.

Benieuwd wat we voor jouw business kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Aratus. Boost your Business.

Binnen 24 uur op lokatie

Flexibel & compatible

Schaalbaar

Kostenefficiënt

Laat je verrassen door onze hands-on aanpak

Of je nu eerst zelf aan de slag wilt met een van onze gratis demo’s of meteen wilt schakelen met onze professionals, wij staan voor je klaar. Snel een voorstel nodig? Compatibiliteitsprobleempje? Of direct aan de slag met een totaaloplossing. We know logistics, we know Warehouse Management Systems en wij zijn ‘ready to boost your business’, jij ook?  Bel ons vandaag nog: +31 20 363 5652.

Wij hebben gekozen voor Azure vanwege de uitgebreidere dekking. Daarbij was Azure de eerst belangrijke provider, welke contractueel voldeed aan de vereisten van de General Data Protection Regulation (GDPR). Azure garandeert door de ‘ontwikkelingsmethodologie’, bescherming, beveiliging, privacy en naleving voor elke organisatie. Bovendien biedt Azure IP Advantage de beste bescherming van intellectueel eigendom in de branche, zodat jij je op innovatie kunt concentreren in plaats van je zorgen te maken over ongefundeerde rechtszaken. Tot slot vermindert het gebruik van Azure Cloudservice ook risico’s en complexiteit door de hybride consistentie.